WIE IS SLEJA?

Ik ben Dennis Slegers, een vakman met ruime ervaring in de tegelbranche. Al 25 jaar werkzaam in de particuliere sector, waarvan 16 jaar als zelfstandig ondernemer binnen mijn bedrijf Sleja Tegel- en Natuursteenwerken.

Ik verricht mijn werkzaamheden met passie voor het ambacht tegelzetten. Dit ambacht heeft in de loop der jaren een ware metamorfose ondergaan. Ook ik heb mezelf hierin verdiept en ontwikkeld. De toepassingen, formaten en diversiteit in tegels vragen tegenwoordig ook om complexere en passende verwerkingstechnieken.

In samenwerking met onze leverancier ARDEX kom ik altijd tot een passende oplossing voor uw tegelproject.

over-sleja-afbeelding-dennis

Op het gebied van kwaliteit doe ik dan ook geen concessies. Professioneel aangebracht tegelwerk is zo een verantwoorde investering waarvan u jarenlang zorgeloos kunt genieten.

Sleja Tegel- en Natuursteenwerken is een betrouwbare partner voor uw tegelproject. Ik organiseer uw project, van offerte tot oplevering. Ik verricht de werkzaamheden uitsluitend zelf. Zo houd ik voor u de lasten én de kosten zeer beperkt.

Tegelzetter nodig?

Ik ben Dennis Slegers. Ik ben Sleja.
Een pure vakman met ruime ervaring in de tegelbranche

Contact Sleja

MIJN WERKWIJZE

Alvorens ik aan uw tegelproject starten maak ik een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek inventariseer ik uw wensen en geef u daarbij een deskundig advies over de mogelijkheden om deze wensen te realiseren. Hierbij werk ik nauw samen met enkele showrooms in de regio waar u een uitgebreide keuze aan ceramische en natuurstenen tegels vind.

Na deze keuzes maak ik een kostenberaming voor uw project. Hierin kan ik u volledig ontzorgen omdat ik van ontwerp tot realisatie de regie in handen nemen. Daarbij heeft u mij als vast aanspreekpunt. Dit ontneemt u onnodige bouwstress en kunt u genieten van het gerealiseerde resultaat en een prettige samenwerking.

MIJN DIENSTEN

Professioneel aangebracht tegelwerk is een investering waarvan u jarenlang zorgeloos van kunt genieten. Bekijk mijn diensten.

VLOEREN

Ik verwerk diverse soorten tegels. Van keramiek tot natuursteen, zodat u altijd een passende keuze kunt maken in úw smaak en interieur.

WANDEN

Op het gebied van wandtegels zijn er meerdere mogelijkheden. Combinaties met verschillende accenten en stucwerk behoren tot de opties.

TEGELVERKOOP

Om uw project te laten slagen krijgt u een goede advisering over het aanbod en de mogelijkheden die er zijn op tegelgebied.

TEGELPROJECTEN

Ik verzorg uw project, van ontwerp tot realisatie en wil u daarbij zoveel mogelijk ontzorgen. Ik werk samen met diverse specialisten in de bouwsector.