WIE IS SLEJA?

Wij zijn Dennis Slegers en Piet Jansen, twee vakmensen met ruime ervaring in de tegelbranche. We zijn allebei 25 jaar werkzaam in de particuliere sector, waarvan 16 jaar als zelfstandig ondernemer binnen ons bedrijf Sleja Tegel- en Natuursteenwerken.

We verrichten onze werkzaamheden met passie voor het ambacht tegelzetten. Dit ambacht heeft in de loop der jaren een ware metamorfose ondergaan. Ook wij hebben ons hierin verdiept en ontwikkeld. De toepassingen, formaten en diversiteit in tegels vragen tegenwoordig ook om complexere en passende verwerkingstechnieken.

In samenwerking met onze leverancier ARDEX komen we altijd tot een passende oplossing voor uw tegelproject.

Op het gebied van kwaliteit doen we dan ook geen concessies. Professioneel aangebracht tegelwerk is zo een verantwoorde investering waarvan u jarenlang zorgeloos kunt genieten.

Sleja Tegel- en Natuursteenwerken is een betrouwbare partner voor uw tegelproject. Wij organiseren uw project, van offerte tot oplevering. We verrichten de werkzaamheden uitsluitend zelf. Zo houden we voor u de lasten én de kosten zeer beperkt.

Tegelzetter nodig?

Wij zijn Dennis Slegers en Piet Jansen.Wij zijn Sleja.
Twee pure vakmensen met ruime ervaring in de tegelbranche

Contact Sleja

ONZE WERKWIJZE

Alvorens wij aan uw tegelproject starten maken we een afspraak voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen en geven u daarbij een deskundig advies over de mogelijkheden om deze wensen te realiseren. Hierbij werken wij nauw samen met enkele showrooms in de regio waar u een uitgebreide keuze aan ceramische en natuurstenen tegels vind.

Na deze keuzes maken wij een kostenberaming voor uw project. Hierin kunnen wij u volledig ontzorgen omdat wij van ontwerp tot realisatie de regie in handen nemen. Daarbij heeft u ons als vast aanspreekpunt. Dit ontneemt u onnodige bouwstress en kunt u genieten van het gerealiseerde resultaat en een prettige samenwerking.

ONZE DIENSTEN

Professioneel aangebracht tegelwerk is een investering waarvan u jarenlang zorgeloos van kunt genieten. Bekijk onze diensten.

VLOEREN

Wij verwerken diverse soorten tegels. Van keramiek tot natuursteen, zodat u altijd een passende keuze kunt maken in úw smaak en interieur.

WANDEN

Op het gebied van wandtegels zijn er meerdere mogelijkheden. Combinaties met verschillende accenten en stucwerk behoren tot de opties.

TEGELVERKOOP

Om uw project te laten slagen krijgt u een goede advisering over het aanbod en de mogelijkheden die er zijn op tegelgebied.

TEGELPROJECTEN

Wij verzorgen uw project, van ontwerp tot realisatie en willen u daarbij zoveel mogelijk ontzorgen. We werken samen met diverse specialisten in de bouwsector.