TEGELPROJECTEN

Wij verzorgen uw project, van ontwerp tot realisatie en willen u daarbij zoveel mogelijk ontzorgen. We werken samen met diverse specialisten in de bouwsector. Binnen het project fungeren wij als aanspreekpunt waarbij u uw wensen kenbaar maakt. Geen onnodige stress maar een prettige samenwerking en een goed resultaat.

CONTACT SLEJA

TEGELPROJECTEN VOOR ZAKELIJK EN PARTICULIER

Wij nemen ook tegelprojecten aan. Van kleine tot grote projecten voor zowel de zakelijke- als particuliere markt. 

Wij komen graag langs voor een kennismaking. Tevens kunnen wij dan samen met u het gewenste resultaat bespreken. Hebben wij u weten te overtuigen? Neem contact op met Sleja! Daar krijgt u zeker geen spijt van!

SLEJA
TEGEL-
PROJECTEN

Wij werken met passie voor het ambacht tegelzetten!
Weten hoe? Neem contact met ons op! 

CONTACT SLEJA

WANDEN

Op het gebied van wandtegels zijn er meerdere mogelijkheden. Combinaties met verschillende accenten en stucwerk behoren tot de opties. Vanuit het ontwerp van uw tegelproject passen wij de juiste verwerkingstechniek toe.

VLOEREN

Wij verwerken diverse soorten tegels. Van keramiek tot natuursteen, zodat u altijd een passende keuze kunt maken in úw smaak en interieur.

TEGELVERKOOP

Om uw project te laten slagen krijgt u een goede advisering over het aanbod en de mogelijkheden die er zijn op tegelgebied. Hiervoor werken we samen met showrooms die u begeleiden en adviseren bij de wensen voor uw tegelproject.