TEGELPROJECTEN

Ik verzorg uw project, van ontwerp tot realisatie en wil u daarbij zoveel mogelijk ontzorgen. Ik werk samen met diverse specialisten in de bouwsector. Binnen het project fungeren wij als aanspreekpunt waarbij u uw wensen kenbaar maakt. Geen onnodige stress maar een prettige samenwerking en een goed resultaat.

CONTACT SLEJA

TEGELPROJECTEN VOOR ZAKELIJK EN PARTICULIER

Ik neem ook tegelprojecten aan. Van kleine tot grote projecten voor zowel de zakelijke- als particuliere markt. 

Ik kom graag langs voor een kennismaking. Tevens kan ik dan samen met u het gewenste resultaat bespreken. Heb ik u weten te overtuigen? Neem contact op met Sleja! Daar krijgt u zeker geen spijt van!

SLEJA
TEGEL-
PROJECTEN

Ik werk met passie voor het ambacht tegelzetten!
Weten hoe? Neem contact met mij op! 

CONTACT SLEJA

WANDEN

Op het gebied van wandtegels zijn er meerdere mogelijkheden. Combinaties met verschillende accenten en stucwerk behoren tot de opties. Vanuit het ontwerp van uw tegelproject pas ik de juiste verwerkingstechniek toe.

VLOEREN

Ik verwerk diverse soorten tegels. Van keramiek tot natuursteen, zodat u altijd een passende keuze kunt maken in úw smaak en interieur.

TEGELVERKOOP

Om uw project te laten slagen krijgt u een goede advisering over het aanbod en de mogelijkheden die er zijn op tegelgebied. Hiervoor werk ik samen met showrooms die u begeleiden en adviseren bij de wensen voor uw tegelproject.