TEGEL- EN NATUURSTEENWERK

Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam in de tegelzet branche waarvan 16 jaar als zelfstandig ondernemer. Vele tevreden klanten gingen u voor

Ik verricht mijn werkzaamheden met passie voor het ambacht tegelzetten. Dit ambacht heeft in de loop der jaren een ware metamorfose ondergaan. Ook ik heb mezelf hierin verdiept en ontwikkeld.

De toepassingen, formaten en diversiteit in tegels vragen tegenwoordig ook om complexere en passende verwerkingstechnieken. Ons dienstenpakket heb ik ondergebracht in 4 segmenten:

VLOEREN

Ik verwerk diverse soorten tegels. Van keramiek tot natuursteen, zodat u altijd een passende keuze kunt maken in úw smaak en interieur.

BEKIJK VLOEREN

WANDEN

Op het gebied van wandtegels zijn er meerdere mogelijkheden. Combinaties met verschillende accenten en stucwerk behoren tot de opties. Vanuit het ontwerp van uw tegelproject pas ik de juiste verwerkingstechniek toe.

BEKIJK WANDEN

TEGELVERKOOP

Om uw project te laten slagen krijgt u een goede advisering over het aanbod en de mogelijkheden die er zijn op tegelgebied. Hiervoor werk ik samen met showrooms die u begeleiden en adviseren bij de wensen voor uw tegelproject.

BEKIJK TEGELVERKOOP

TEGELPROJECTEN

Ik verzorg uw project, van ontwerp tot realisatie en wil u daarbij zoveel mogelijk ontzorgen. We werken samen met diverse specialisten in de bouwsector. Binnen het project fungeer ik als aanspreekpunt waarbij u uw wensen kenbaar maakt. Geen onnodige stress maar een prettige samenwerking en een goed resultaat.

BEKIJK TEGELPROJECTEN