VLOEREN

Ik verwerk diverse soorten tegels. Van keramiek tot natuursteen, zodat u altijd een passende keuze kunt maken in úw smaak en interieur.

CONTACT SLEJA

TEGELVLOEREN TOT IN PERFECTIE

Voor minder doen we het niet! Bij Sleja ben ik pas tevreden als u tevreden bent. Want een nieuwe tegelvloer laat je niet zomaar leggen. 

Ik kom graag langs voor een kennismaking. Tevens kan ik dan samen met u het gewenste resultaat bespreken. Heb ik u weten te overtuigen? Neem contact op met Sleja! Daar krijgt u zeker geen spijt van!

SLEJA
VLOEREN

Ik werk met passie voor het ambacht tegelzetten!
Weten hoe? Neem contact met mij op! 

CONTACT SLEJA

WANDEN

Op het gebied van wandtegels zijn er meerdere mogelijkheden. Combinaties met verschillende accenten en stucwerk behoren tot de opties. Vanuit het ontwerp van uw tegelproject pas ik de juiste verwerkingstechniek toe.

TEGELVERKOOP

Om uw project te laten slagen krijgt u een goede advisering over het aanbod en de mogelijkheden die er zijn op tegelgebied. Hiervoor werk ik samen met showrooms die u begeleiden en adviseren bij de wensen voor uw tegelproject.

TEGELPROJECTEN

Ik verzorg uw project, van ontwerp tot realisatie en wil u daarbij zoveel mogelijk ontzorgen. Ik werk samen met diverse specialisten in de bouwsector. Binnen het project fungeer ik als aanspreekpunt waarbij u uw wensen kenbaar maakt. Geen onnodige stress maar een prettige samenwerking en een goed resultaat.