VLOEREN

Wij verwerken diverse soorten tegels. Van keramiek tot natuursteen, zodat u altijd een passende keuze kunt maken in úw smaak en interieur.

CONTACT SLEJA

TEGELVLOEREN TOT IN PERFECTIE

Voor minder doen we het niet! Wij bij Sleja zijn pas tevreden als u tevreden bent. Want een nieuwe tegelvloer laat je niet zomaar leggen. 

Wij komen graag langs voor een kennismaking. Tevens kunnen wij dan samen met u het gewenste resultaat bespreken. Hebben wij u weten te overtuigen? Neem contact op met Sleja! Daar krijgt u zeker geen spijt van!

SLEJA
VLOEREN

Wij werken met passie voor het ambacht tegelzetten!
Weten hoe? Neem contact met ons op! 

CONTACT SLEJA

WANDEN

Op het gebied van wandtegels zijn er meerdere mogelijkheden. Combinaties met verschillende accenten en stucwerk behoren tot de opties. Vanuit het ontwerp van uw tegelproject passen wij de juiste verwerkingstechniek toe.

TEGELVERKOOP

Om uw project te laten slagen krijgt u een goede advisering over het aanbod en de mogelijkheden die er zijn op tegelgebied. Hiervoor werken we samen met showrooms die u begeleiden en adviseren bij de wensen voor uw tegelproject.

TEGELPROJECTEN

Wij verzorgen uw project, van ontwerp tot realisatie en willen u daarbij zoveel mogelijk ontzorgen. We werken samen met diverse specialisten in de bouwsector. Binnen het project fungeren wij als aanspreekpunt waarbij u uw wensen kenbaar maakt. Geen onnodige stress maar een prettige samenwerking en een goed resultaat.