TEGELVERKOOP

Om uw project te laten slagen krijgt u een goede advisering over het aanbod en de mogelijkheden die er zijn op tegelgebied. Hiervoor werk ik samen met showrooms die u begeleiden en adviseren bij de wensen voor uw tegelproject.

CONTACT SLEJA

TEGELVERKOOP,
KIES WAT BIJ U PAST

Kies de tegel die bij u past. Bij Sleja ben ik pas tevreden als u tevreden bent. Want de keuze van een tegel bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer in uw huis. 

Ik kom graag langs voor een kennismaking. Tevens kan ik dan samen met u het gewenste resultaat bespreken. Heb ik u weten te overtuigen? Neem contact op met Sleja! Daar krijgt u zeker geen spijt van!

SLEJA
TEGELVERKOOP

Ik werk met passie voor het ambacht tegelzetten!
Weten hoe? Neem contact met mij op! 

CONTACT SLEJA

TEGELPROJECTEN

Ik verzorg uw project, van ontwerp tot realisatie en wil u daarbij zoveel mogelijk ontzorgen. Ik werk samen met diverse specialisten in de bouwsector. Binnen het project fungeren wij als aanspreekpunt waarbij u uw wensen kenbaar maakt. Geen onnodige stress maar een prettige samenwerking en een goed resultaat.

VLOEREN

Ik verwerk diverse soorten tegels. Van keramiek tot natuursteen, zodat u altijd een passende keuze kunt maken in úw smaak en interieur.