Een tegelvloer die tot in de perfectie voldoet aan uw wensen

Wie droomt er nu niet van een schitterende (natuur)stenen vloer die professioneel is aangebracht en een sieraad voor uw huis is? Dat dromen geen bedrog hoeven te zijn bewijzen de professionals van Sleja tegelwerken. Voor elke smaak, hebben wij een passende tegel en die verwerken wij voor u in een fraaie tegelvloer. Van keramiek tot natuursteen, zodat u altijd een passende keuze kunt maken in úw smaak en interieur.

Een tegelvloer start met een kennismaking met ons en onze producten. We verkennen uw wensen zodat we grondig en goed aan de slag kunnen. Op het gebied van kwaliteit doen we dan ook geen concessies. Professioneel aangebracht tegelwerk is zo een verantwoorde investering waarvan u jarenlang zorgeloos kunt genieten. Om uw project te laten slagen krijgt u een goede advisering over het aanbod en de mogelijkheden die er zijn op tegelgebied. Hiervoor werken we samen met showrooms die u begeleiden en adviseren bij de wensen voor uw tegelproject.

“Wij werken met passie voor het ambacht tegelzetten.”

Sleja tegelwerken verricht haar werkzaamheden met passie voor het ambacht tegelzetten. Dit ambacht heeft in de loop der jaren een ware metamorfose ondergaan. Ook wij hebben ons hierin verdiept en ontwikkeld. De toepassingen, formaten en diversiteit in tegels vragen tegenwoordig ook om complexere en passende verwerkingstechnieken. In samenwerking met onze leverancier ARDEX komen we altijd tot een passende oplossing voor uw tegelproject.

Tegelzetter nodig?

Wij zijn Dennis Slegers en Piet Jansen.Wij zijn Sleja.
Twee pure vakmensen met ruime ervaring in de tegelbranche

Contact Sleja

ONZE DIENSTEN

Professioneel aangebracht tegelwerk is een investering waarvan u jarenlang zorgeloos van kunt genieten. Bekijk onze diensten.

VLOEREN

Wij verwerken diverse soorten tegels. Van keramiek tot natuursteen, zodat u altijd een passende keuze kunt maken in úw smaak en interieur.

WANDEN

Op het gebied van wandtegels zijn er meerdere mogelijkheden. Combinaties met verschillende accenten en stucwerk behoren tot de opties.

TEGELVERKOOP

Om uw project te laten slagen krijgt u een goede advisering over het aanbod en de mogelijkheden die er zijn op tegelgebied.

TEGELPROJECTEN

Wij verzorgen uw project, van ontwerp tot realisatie en willen u daarbij zoveel mogelijk ontzorgen. We werken samen met diverse specialisten in de bouwsector.